Kitaláljuk Megtervezzük Elkészítjük

Kezdhetjük?

Színvonalas reklámgrafikai megvalósításban képezzük magunkat, hogy a legjobbak lehessünk. Korrekt, megbízható határidőkkel szeretünk dolgozni. Ha ilyesmire van szükséged küldj egy emailt és mi adunk egy árajánlatot, ez nem kerül neked semmibe.

további információ

+36 30 40 50 280

Weboldal készítés

A világhálón a honlapod olyan mint, a világban a házad, autód, ruhád. Ha nem megnyerő tovább kattintanak. A színvonalas megjelenés tehát elengedhetetlen, a mi munkánk, olyan honlapokat készíteni, ami figyelemfelkeltő és megnyerő ügyfeleid számára már az első találkozáskor, ezáltal bizalommal fognak felkeresni, akár egyoldalas honlapról vagy komplex webáruházról legyen szó.

3D látványtervezés

A 3D látványtervezés területén határtalan lehetőségeket kínálunk ügyfeleink számára. Épületek, standok, szórakozó helyek és otthonok tervezését szívesen vállaljuk. Kültér, beltér vagy termékek, fotó realisztikus megjelenítése az elképzeléseid alapján. Bármilyen térbeli látvánnyal keress minket és mi megmutatjuk egy fotón vagy videón, ami csak a képzeletedben létezik.

Marketingtartalom gyártás

Népszerűsítenéd termékedet vagy szolgáltatásodat?  Minden médiára és szakmai csatornákra készítünk neked egyedi minőségi tartalmakat, kép, grafika, montázs, animáció, fotó stb.  A hirdetési felületeket összehangoljuk stratégiává, így gyors és hatékony lehetsz. Készíthetünk egyedi ajánlatot számodra? 

Fotózás

Műtermi vagy helyszínen készült termék, divat, épület, vagy hangulat fotókat is készítünk, egy gyönyörű fénykép önmagáért beszél, többet mutat a legszebben megfogalmazott mondatoknál. Egy ilyen fotót nem lehet helyettesíteni semmivel. Kérj ajánlatot kedvezményes fotózásról vagy videó készítésről!

Rólunk mondták